Sammy Bergmans en zijn vrouw Laila Verlooy zijn sinds enkele weken de meest spraakmakende inwoners uit Bouwel. Niet alleen door hun deelname aan het programma 'Alle dagen seks' op Vijf, maar ook omdat ze sinds enkele maanden de nieuwe uitbaters zijn van het gekende café De Lindekens in Bouwel.

De ervaringen van Laila en Sammy in Alle dagen seks kan je volgende week woensdag nog éénmaal bekijken in de laatste aflevering van het programma op Vijf.

De Romeo's op Lindekenskermis

Maar Sammy doet nog meer. Zelf brengt hij regelmatig een single uit en is hij met zijn clips te zien op de populaire Ment Tv. Maar Sammy wil samen met zijn vrouw Laila in hun zaak de Lindekens ook artiesten een podium geven. Elke vrijdagavond is er in De Lindekens dj en kan je er heerlijk het weekend komen indansen. Zaterdagavond zijn er regelmatig optredens van bekende en minder bekende artiesten van diverse pluimage. Voor zondagnamiddag werkt Sammy aan een praatstoelformule. Artiesten, kunstenaars, politici of de gewone man in de straat kunnen er live hun ding komen doen.

Het schlagerfestival dat vorig jaar in het Shopping Park in Olen werd georganiseerd verhuist dit jaar naar de omgeving van De Lindekens. Eén naam voor de affiche van Lindekenskermis is al bekend. Half april zakken De Romeo's af naar Bouwel.

foto: Vijf TV